ЗА НАС

Марката
BENMODEL е български бранд, специализирин в изработването на дамско авторско облекло. Създаваме дрехи за активната съвременна жена, които са стилни, модерни и удобни. Работим в лимитирани серии, за да запазим уникалността на всяка наша клиентка. "Винаги различни, винаги на фокус!"

Това е мотото, на което е подчинена ежедневната ни работа при създаването на една колекция. А тя се отличава с авторски почерк, изпитано качество и отношение към детайла.
Стилът ни е спортно-елегантен, възможните комбинации са неограничени, модните изкушения се допълват всяка седмица.

Дизайнерът

Аз съм Албена и съм главният виновник BENMODEL да се появи на бял свят!
Връщайки се назад във времето се оказва, че целият ми съзнателен живот съм била под влияние на модата. На приливи и отливи...
Поради различни причини - ту се носех на гребена на вълната, ту потъвах на дълбоко...
Но не спирах да искам и мечтая! Поставях си цели - и малки, и големи, понякога дори невъзможни...
И ето днес съм пред Вас, скъпи Бенмоделки, решена да дам най-доброто от себе си, да дам частица от сърцето и душата си, за да създам една различна, запомняща се, уникална по своему, но същевременно удобна и практична дреха. Всъщност не една - а много!

Мисията

Моето хоби се превърна и в моя професия. А има ли нещо по-хубаво от това да работиш с удоволствие и любов? Да, има! Да виждаш одобрението и радостта в очите на клиента, да чуваш топлите му думи по телефона, да прочетеш благодарствените му слова... Това е част от моето ежедневие, това е моят стимул да вървя напред и нагоре, да се боря с трудности и пречки, да уча и да се усъвършенствам все повече. Защото е щастие, когато клиентът се превърне в приятел, когато се връща отново и отново, когато с гордост носи марката BENMODEL, когато ни препоръчва горещо!

Именно затова ние в BENMODEL се стремим да създаваме непреходни дрехи, които са съвместими помежду си, в различни дължини и стилове (,а много често и по индивидуални размери), така че да можем да отговорим на нуждите на широк кръг клиенти – от тийнейджърска до „златна“ възраст. 
И нашите консултанти са винаги готови да помогнат при избора Ви! 
… Не чакайте повече – елате в отбора на BENMODEL! Shopping Cart