Дизайнерът

Бях, съм и ще бъда!

Аз съм Албена и съм главният виновник BENMODEL да се появи на бял свят!

Връщайки се назад във времето се оказва, че целият ми съзнателен живот съм била под влиянието на модата.

На приливи и отливи… Поради различни причини – ту се опитвах да изплувам, ту отново потъвах в дълбокото…

Но не спирах да мечтая! Поставях си цели – и малки, и големи, понякога дори невъзможни…

Но днес съм решена да дам най-доброто от себе си, да дам частица от сърцето и душата си, за да създам една различна, запомняща се, по своему уникална, но едновременно с това удобна и носима дреха. Всъщност не една – а много!

Марката

Забелязала ли си, че си по-уверена, по-спокойна, готова да покориш нови върхове когато си облечена добре? Когато чувстваш дрехите си като втора кожа, когато те са удобни и практични, но едновременно с това толкова различни и магнетични. И ако всичко това може да ти се случва всеки един ден – в офиса, в парка, на улицата или в клуба, а не само за специални поводи – един или два пъти годишно…

Добрата новина е, че вече има бранд, който поема грижата всекидневно да се грижи за Вас! От нас – модните предложения, а от Вас – хубавото настроение и усмивките!

Ако обаче искате да останете незабелязани, да се сливате с тълпата и да бъдете една от многото, то тогава BENMODEL не е за Вас!

Не случайно нашият девиз е: „Право в целта!“

Мисията

Моето хоби се превърна и в моя професия. А има ли нещо по-хубаво от това да работиш с удоволствие и любов? Да, има! Да виждаш одобрението и радостта в очите на клиента, да имаш щастието той да се връща отново и отново, да знаеш, че си допринесъл за един по-усмихнат ден!

Ние в BENMODEL се стремим да създаваме непреходни дрехи, взаимно съчетаеми, в различни дължини и стилове, за да можем да отговорим на нуждите на голям диапазон от клиентки – от тинейджърска до „златна“ възраст. А нашите консултанти са винаги на линия, за да могат да помогнат при избора.

 

 
 
 
Shopping Cart