Дизайнерът

Бях, съм и ще бъда!

Аз съм Албена и съм главният виновник BENMODEL да се появи на бял свят!

Връщайки се назад във времето се оказва, че целият ми съзнателен живот съм била под влиянието на модата.

На приливи и отливи… Поради различни причини – ту се опитвах да изплувам, ту отново потъвах в дълбокото…

Но не спирах да мечтая! Поставях си цели – и малки, и големи, понякога дори невъзможни…

Но днес съм решена да дам най-доброто от себе си, да дам частица от сърцето и душата си, за да създам една различна, запомняща се, по своему уникална, но едновременно с това удобна и носима дреха. Всъщност не една – а много!

Марката

BENMODEL е български бранд, специализирин в изработването на дамско авторско облекло. Създаваме дрехи за активната съвременна жена, които са стилни, модерни и удобни. Работим в лимитирани серии, за да запазим уникалността на всяка наша клиентка. „Винаги различни, винаги на фокус!“ Това е мотото, на което е подчинена ежедневната ни работа при създаването на една колекция. А тя се отличава с авторски почерк, изпитано качество и отношение към детайла.
Стилът ни е спортно-елегантен, възможните комбинации са неограничени, модните изкушения се допълват всяка седмица.

Мисията

Моето хоби се превърна и в моя професия. А има ли нещо по-хубаво от това да работиш с удоволствие и любов? Да, има! Да виждаш одобрението и радостта в очите на клиента, да имаш щастието той да се връща отново и отново, да знаеш, че си допринесъл за един по-усмихнат ден!

Ние в BENMODEL се стремим да създаваме непреходни дрехи, взаимно съчетаеми, в различни дължини и стилове, за да можем да отговорим на нуждите на голям диапазон от клиентки – от тинейджърска до „златна“ възраст. А нашите консултанти са винаги на линия, за да помогнат при избора.

 
 
 
Shopping Cart